Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Visste du at Aloe vera er en grønnsak

Den er i slekt med blant annet asparges og hvitløk.

Bruken av Aloe vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i ulike kulturer har brukt Aloe vera til husbruk. I moderne tid har kunnskapen rundt nytteplanter forsvunnet, men nå øker interessen verden over for helse- og livsstilspøsmålene.

Fra å ha blitt brukt hovesaklig til utvortes bruk, har bruken av Aloe vera økt. I dag vet vi at den gjennom sin effekt på mage/tarm-systemet er et interessant kosttilskudd. Den holder slimhinnene i magen i form, og øker opptaket av vitaminer i maten. I dag vet vi hvor viktig det er å ha en tarm i balanse, og hvilken betydning det har for vår helse og velværenede. 

Selv har vi drukket Aloe vera juice HVER DAG siden vi registrerte oss som forhandlere i 2012 og har hatt stor glede av både denne og mange andre av produktene våre. Klikk på  " OM OSS" for å lese mer! 

På hjemmesiden vår finner du informasjon om hvilke produkter vi har og hva du kan bruke disse til. Dersom det er noe du ikke finner svar på, eller har spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Kunne du tenke deg å bli vår samarbeidspartner?

Hvis du kan svare JA på et eller flere av følgende spørsmål BØR du ta kontakt med oss!

  • Jeg kunne tenke meg en ekstrainntekt.
  • Jeg er interessert i å få gode produkter til gode priser
  • Jeg liker å hjelpe andre
  • Jeg vil bruke produkter som ikke er testet på dyr
  • Jeg liker å reise
  • Jeg kunne tenke meg å jobbe hjemmefra

Vi vil gjerne komme i kontakt med positive, motiverende, kreative, morsomme, arbeidsomme og besluttsomme personer. Passer du en eller flere av disse kvalitetene, så ta kontakt!

Hallgeir Hinna - 915 34 914 / hallgeir.hinna@gmail.com

Rita Hjelmervik Hinna 48 20 29 77 / ritahinna@gmail.com

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera